Skip to content

Cadoul fantastic pentru EA – Armani Sì Passione (With Love)

  • by

Cadoul fantastic pentru EA – Armani Sì Passione

Stai pe gânduri și nu știi ce să alegi pentru superba iubită ? Nu te mai îngrijora ! Iată ceva ce va veni ca cadoul perfect de Revelion pentru adorata ta jumătate- Apa de parfum Armani Si Passione.

Definiția perfectă a bunului gust italian- Armani Sì Passione

Apa de parfum pentru femei Armani Sì Passione este definiția perfectă a bunului gust italian. Parfumul a fost creat pentru toate reprezentantele fermecătoare și stilate ale sexului frumos. Combinația notelor florale de frezie și de coacăz negru oferă un concert emoțional, în care veți spune sì – da în limba italiană – libertății, viselor, iubirii .

Sofisticatul parfum Armani Sì Passione rezonează cu spiritul brandului Armani, fiind un omagiu adus tuturor doamnelor care nu se tem să fie puternice și să-și trăiască viața din plin. Parfumul este atât intens, cât și tandru. Ca multe femei, de altfel.

O combinație irezistibilă de grație cu apa de parfum Giorgio Armani Sì Passione

Când vreți să spuneți da … și când chiar spuneți da! Cu apa de parfum Giorgio Armani Sì Passione, simțurile freamătă, ca înainte de luarea unei decizii îndrăznețe. Fiecare femeie deține o combinație irezistibilă de grație, forță și spirit independent, reflectată de acest parfum îndrăzneț și fără compromisuri.

  • un parfum de flori și fructe
  • potrivit pentru femeile independente și sigure pe sine
  • recomandat ca parfum de zi, de birou și de seară

Cadoul fantastic pentru EA- Șic în orice împrejurare


Cu acest parfum italian vă veți simți șic în orice împrejurare. Debutează cu aroma verde a frunzelor de coacăz negru, care lasă locul inimii florale, de frezie și trandafiri. Baza lemnoasă de ambroxan, cu paciuli și vanilie caldă contribuie la o experiență olfactivă perfectă, care trezește toate simțurile.

Inima parfumului aparține tonurilor lemnoase de cedru și de Orcanox™, care conferă compoziției caracter și maturitate.

Însuși Giorgio Armani a declarat despre acest parfum că este o combinație irezistibilă de grație, forță și independență.

Puteti procura parfumul dând click aici: www.notino.ro, www.notino.it, www.amazon.it, www.douglas.it,

1 thought on “Cadoul fantastic pentru EA – Armani Sì Passione (With Love)”

  1. Pingback: Top 4 parfumuri Cartier- cele mai faimoase (With Love) - Viața în cuvinte

Comments are closed.