Bvlgari Man Glacial Essence- Aroma Curajului (With Love)

  • di

Bvlgari Man Glacial Essence- Aroma Curajului

Vă întrebați de ce unele parfumuri au nevoie doar de un singur spray și îl simțiți toată ziua? Dimpotrivă, puteți folosi din abundenta un alt parfum și să dispara într-o clipă?

Răspunsul este: depinde de proporția concentrației din compoziția parfumului – raportul dintre apă, alcool și esență de parfum.

Parfumurile vin sub mai multe forme, concentrații, compoziții diferite și au multe denumiri diferite. De bază și cele mai vândute sunt următoarele 4 tipuri:
  • Parfum(P)
  • Apa de Parfum(EdP)
  • Apa de toaleta(EdT)
  • Apa de colonie(EdC)

Parfumul (P) este cea mai intensă și mai scumpă formula parfumată pe bază de alcool, care conține 15-40% ulei de parfum. 

EdP este un termen prescurtat al termenului francez Eau de Parfum, apa de parfum in limba romana. Eau de Parfum (apa de parfum) este un amestec de ulei parfumat pe bază de alcool, care conține o proporție de uleiuri între 8-15% și aproximativ 85% alcool. Parfumurile desemnate ca Eau de Parfum au a doua cea mai mare concentrație imediat după parfum (Extract).

Despre apa de parfum Bvlgari Man Glacial Essence

Aroma apei de parfum Bvlgari Man Glacial Essence

Aroma care emană curaj și putere, este apa de parfum Bvlgari Man Glacial Essence! Semnătura izbitoare surprinde magnitudinea munților înghețați și masculinitatea de neoprit a bărbatului aflat într-o căutare continuă a măreției.

  • lemnos – fougere
  • pentru bărbatul puternic și curajos
  • potrivit pentru zi

Compoziția apei de parfum
Parfumul se deschide cu note de ienupăr, ghimbir și mușcată, care se continuă cu impulsurile aromatice din inima aromei de lemn de santal, orris și artemisia. Baza conține tonuri masculine de lemn de cedru, mosc și clearwood.

Închideți ochii și imaginați-vă puterea și energia focului. Carismaticul Bvlgari Man pentru bărbați evocă aceleași emoții, exprimând caracterul impulsiv și misterios al flăcărilor. Compoziția sa reprezintă o nouă afirmare a masculinității prin intermediul notelor delicioase de santal și cedru si clearwood.