Skip to content

Arta feminității- Cum să strălucești (The Most Important 1)

  • by
Arta feminității

Arta feminității/ Cum să ai succes într-o lume a bărbaților, de Theona Balan- idei esentiale

Arta feminității/ Cum să ai succes într-o lume a bărbaților, de Theona Balan

Feminitatea este o artă pe care fiecare femeie o poate stăpâni și folosi pentru a străluci atât în mediul profesional, cât și în relația de cuplu. De aceea, Theona Balan pledează pentru o reântoarcere la delicatețe, eleganță, armonie și echilibru, oferind cititoarelor sale recomandări și teme de lucru cu pași ușor de urmat, menite să le ajute să își redescopere latura feminină.

Drumul spre propria esență începe cu o acceptare totală a sinelui și cu renunțarea la regretele care te țin blocată în trecut. Astfel, arta feminității este, de fapt, arta autocunoașterii și a iertării, iar, dacă reușești să o stăpânești, vei putea, în sfârșit deveni acea femeie împlinită pe care astăzi o întrevezi în oglindă.

”Femeile sunt precum paharele de cristal. Strălucesc în lumina reflectoarelor, strălucesc atunci când lumina soarelui este puternică, strălucesc atunci când sunt iubite de El, dar ce te faci dacă soarele apune și vine întunericul?”

Prin cartea ” Arta Feminității” Theona Balan își dorește să ajute femeile să-și aprindă lumina în interiorul ființei lor, pentru a putea străluci mereu!

Feminitatea este cea mai mare putere de atracție de pe planetă. Este ceea ce ne face să strălucim. Și, ca orice femeie, avem acces neântrerupt la ea.

Arta feminității/ Cum să ai succes într-o lume a bărbaților, de Theona Balan

Cu toții știm că femeile sunt diferite de bărbați. Avem creiere diferite, corpuri diferite, forme diferite, hormoni diferiți și avem sexualități diferite. Fiecare dintre noi avem o anume calitate dinamică a personalității, sau esență, iar cea feminină este diferită de cea masculină. Iar din această carte vei descoperi care sunt avantajele conectării tale cu propria esență feminină și vei învăța cum poți reactiva latura ta feminină.

Atunci când ești mulțumită de tine, când ai încredere în tine și în propriul potențial, ești capabilă de acte mărețe. Ești capabilă să îți îndeplinești misiunea personală cu care ai venit pe acest pământ și să dăruiești lumii ce ai mai bun și frumos. Acel ceva creat de tine pe care nimeni nu ar mai fi capabil să îl creeze.

Fericirea ține de momentul în care ți-ai îndeplinit o dorință și până te gândești la următoarea dorință. Încetează să îți faci griji legate de viitor.

Arta feminității/ Cum să ai succes într-o lume a bărbaților, de Theona Balan

Există accidente în viață sau totul se întâmplă cu un anume scop ?

La acesată întrebare Theona ne răspunde clar că nu există accidente în viață și că noi trebuie să înțelegem că viața nu poate fi doar lină, fără nici un fel de provocare, fără nici un fel de obstacol. Căci, dacă ar fi așa, nu am ami evolua, nu am mai învăța, nu am ami avea parte de și mai bine.

Nu există probleme. Există doar provocări la care tu trebuie să găsești soluții.

Problemele rămân probleme atât timp cât tu te identifici cu ele, începi să te plângi de ele și să te sperii de ele. Problemele devin provocări atunci când te gândești la soluții, când vezi partea bună din spatele lor. Căci totul se întâmplă cu un motiv și cela este spre binele nostru suprem. Dacă ceva rău ți se întâmplă, este pentru propria ta evoluție. Pentru a ajunge să vezi lucruri pe care altfel nu le vedeai, să simți lucruri pe care nu le simțeai, să apreciezi adevăratele lucruri importante în viață.

Adică să afli care sunt diamantele pe care trebuie să le descoperi după ce despachetezi acele suferințe.

Esența feminină este emoție, este trăire, este sentiment.

Viața unei femei cu adevărat feminine este precum acea lucrare de artă minunată. Felul în care vorbește, mănâncă, merge, iubește, este o ofrandă adusă vieții și oricui este dispus să observe, iar persoana pe care o vede cu adevărat va fi complet schimbată. Adevăratele arme ale femeilor sunt energia feminină și senzualitatea pe care o emană, și nu frumusețea fizică, nu hainele de firmă.

Cartea Arta feminității de Theona Balan conține exerciții care îți vor arăta numeroase căi de a păstra niște limite puternice, sănătoase, fără a-ți diminua strălucirea radiantă, și pentru a fi conștientă de puterea ta indestructibilă, indiferent de atenția dorită sau nedorită care ți se va acorda.

Privește viața ca pe un joc la care trebuie neapărat să participi. Și dacă tot participi, de ce sa nu participi de pe o poziție de posibilă învingătoare? Iar ca bun consilier, ține această carte aproape și succes în drumul vieții !

Cumpără cartea aici