Alegerea corectă a blugilor perfecți

  • di

Alegerea corectă a blugilor perfecți

Blugii au devenit o piesa esentiala in colectiile noastre de haine si de aceea este foarte important sa stim cum sa-i alegem corect.

Descopera cele mai bune trucuri si detalii de care sa tii cont cand iti cumperi blugi:

Mărimea potrivită a blugilor

Daca probezi blugi care par putin cam stramti, nu renunta la ei. Cu timpul, blugii se largesc si vor avea cu jumatate de masura mai mult. Talia si partea de sus a turului se vor intinde cel mai mult pentru ca sunt zonele in care se concentreaza cea mai mare tensiune. Blugii care sunt putin largi chiar de cand ii cumperi isi vor pierde forma si nu vor mai arata la fel de bine.
Cum iti dai seama daca ai gasit masura potrivita? Asaza-te pe scaun in cabina de proba: daca iti este dificil sa respiri si sa te misti, blugii sunt prea mici. Dar daca sunt doar putin cam stramti, ai gasit masura perfecta.

Blugii denim

In cazul denimului de calitate se pot vedea fibrele impletite, in special liniile diagonale. Partea exterioara a jeansilor trebuie sa fie mai inchisa la culoare decat cea interioara. Motivul este acela ca in cazul denimului de calitate, doar fibrele exterioare sunt vopsite, nu si cele interioare.

Alegerea corectă a blugilor perfecți- Importanța accesoriilor blugilor:

Fermoarul, capsele si alte elemente trebuie sa fie din metal (cupru, aluminiu, nichel etc.). Partile metalice sunt mai durabile decat cele din plastic. Blugii de calitate pot rezista chiar si zece ani, astfel ca accesoriile trebuie sa fie la fel de rezistente.

1. Gaicile pentru curea

De obicei, blugii au cinci gaici pentru curea, astfel incat cureaua sa sustina corect pantalonii. Uneori pot fi si mai multe pentru o sustinere mai buna. Dar daca sunt mai putin de cinci, cureaua nu se va aseza bine si jeansii vor arata ciudat.

2. Dimensiunea buzunarelor blugilor

Buzunarele din spate trebuie sa fie proportionale cu dimensiunea soldurilor, altfel vor afecta vizual aspectul corpului. Daca ai solduri voluminoase, nu cumpara blugi cu buzunare prea mici pentru ca iti vor face posteriorul sa para mai mare. De asemenea, nu alege buzunare prea mari daca ai un bazin mic pentru ca vor accentua acest detaliu.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato.