Afirmații despre bani (The Most Helpful)

Afirmații despre bani și atragerea banilor

● Cea care pune în mişcare toţi banii din lume este forţa de atracţie a iubirii. Orice om care oferă iubire prin faptul că se simte bine devine un magnet pentru atragerea banilor.

 ● Este uşor să îţi dai seama ce simţi în legătură cu subiectul banilor. Dacă nu dispui de toate lucrurile de care ai nevoie şi pe care ţi le doreşti, înseamnă că sentimentele tale faţă de bani sunt negative.

● Iubirea nu este numai forţa care atrage banii în viaţa ta, ci şi cea care te ajută să nu îi risipeşti.

● Atunci când îţi plăteşti facturile, găseşte o modalitate (oricare) de a te simţi bine. Imaginează-ţi că facturile tale sunt în realitate cecuri pe care le încasezi. Sau aplică legea recunoştinţei şi mulţumeşte companiei care ţi-a trimis factura pentru serviciile ei.

● Ori de câte ori primeşti o sumă de bani, oricât de mică ar fi aceasta, manifestă-ţi recunoştinţa! Reţine: recunoştinţa este cel mai mare multiplicator al lumii.

● Atunci când trebuie să faci o plată, urmăreşte să simţi o stare de iubire, nu una negativă pentru că îţi cheltuieşti banii. Diferenţa dintre cele două atitudini este exact diferenţa dintre persoanele care au foarte mulţi bani şi cele care se luptă întreaga viaţă să îşi câştige traiul.

● Foloseşte-te de banii fizici pentru a-ţi aduce aminte de conceptul de abundenţă. Imaginează-ţi că partea din faţă a fiecărei bancnote reprezintă latura ei pozitivă, care simbolizează abundenţa. Ori de câte ori manipulezi bani (îi primeşti sau îi oferi), aşează în mod deliberat bancnotele cu faţa în sus.

● Dacă eşti capabil să te simţi bine atunci când vine vorba de succes, indiferent de persoana la care face referire el, tu atragi automat succesul în viaţa ta!

Afirmații despre bani și atragerea banilor

● Oferă întotdeauna o valoare cel puţin egală cu cea a banilor pe care îi primeşti sub formă de salariu sau de profit. Dacă vei oferi o valoare chiar mai mare decât cea a banilor primiţi, afacerea şi cariera ta vor înflori.

● Banii nu sunt decât un instrument care îţi permite să experimentezi toate lucrurile care îţi plac. Forţa de atracţie a iubirii cunoaşte nenumărate modalităţi prin care îţi poate oferi ceea ce îţi doreşti. Banii nu reprezintă decât una dintre acestea.

● Imaginează-ţi că ai devenit deja ceea ce doreşti să devii. Că ai deja ceea ce îţi doreşti să ai şi că faci deja ceea ce îţi doreşti să faci. În acest fel, vei simţi o iubire şi o bucurie mult mai mari decât dacă te vei gândi tot timpul la bani.

 ● Frumuseţea vieţii constă în faptul că atunci când pui pe primul loc iubirea, banii de care ai nevoie pentru a duce viaţa pe care ţi-o doreşti vin singuri la tine.

Sursa .” Puterea”- Rhonda Byrne

www.thesecret.tv