6 Tehnici și afirmații pentru aflarea raspunsurilor (With Love)

  • di

6 Tehnici și afirmații pentru aflarea raspunsurilor. Puterea subconștientului în vindecare și prosperitate- Joseph Murphy

În cartea Puterea subconștientului, Joseph Murphy ne prezintă câteva tehnici frumoase și vindecătoare pentru a putea obține anumite lucruri, sau a ne îndeplini dorințe, sau a ne autovindeca cu ajutorul subconștientului. Mai jos veți găsi câteva din ele.

Puterea miraculoasă a subconștientului

Atunci când creezi obstacole, obiecții și amânări în conștient, respingi înțelepciunea și inteligența ce se regăsesc în subconștient.

1. Tehnică pentru îndeplinirea unei dorințe

Pentru a-ți îndeplini dorința și a-ți depși frustrarea, repetă cu hotărâre de mai multe ori pe zi : ” Inteligența Infinită care mi-a oferit această dorință mă conduce, mă îndrumă și îmi arată planul perfect pentru concretizarea visului meu. Știu că înțelepciunea profundă a subconștientului răspunde în acest moment, iar ceea ce simt și cer înlăuntrul meu este exprimat în exterior. Există stabilitate, echilibru și autocontrol”.

2. Tehnică pentru a primi răspuns la oricare întrebare.

Încetinește-ți rotițele minții, relaxează-te, detașează-te și spune calm:” Subconștientul meu știe răspunsul. Mi-l oferă acum. Sunt recunoscător pentru că știu că Inteligența Infinită a subconștientului are toate datele și-mi va da răspunsul perfect. Adevărta mea convingere eliberează acum măreția și gloria subconștientului. Mă bucur că lucrurile stau astfel.”

Subconștientul controlează toate procesele și funcțiile vitale ale corpului și cunoaște răspunsul pentru toate problemele.

Atunci când ești treaz sau când dormi adânc , acțiunea continuă a subconștientului controlează toate funcțiile vitale ale corpului tău fără ajutorul conștientului.

6 Tehnici și afirmații pentru aflarea raspunsurilor. Puterea subconștientului în vindecare și prosperitate

Acțiunea cinetică a subconștientului continuă pe timpul somnului. Prin urmare dă-i acestuia ceva pozitiv cu care să lucreze înainte de a adormi.

3. Tehnică pentru vindecare personală.

” Fiecare celulă, nerv, țesut și mușchi al plămânilor ( spui organul care trebuie vindecat) mei se reface, devine curat și perfect. Întregul meu corp își recapătă sănătatea și armonia”.

Te sfătuiesc cu hotărâre să încetezi să vorbești despre suferințele tale sau să le numești. Singura sursă ce le menține în viață este atenția pe care le-o acorzi și frica pe care ți-o inspiră.

Atunci când intri într-o stare de somnolență și amorțeală, efortul este redus la minim. Conștientul este, în mare parte, inactiv atunci când ești aproape adormit. Motivul este faptul că subconștientul este expus în cea mai mare măsură înainte de a adormi și imediat după ce ne trezim. În această stare, gândurile negative, care au tendința de a neutraliza dorințele și a împiedica acceptarea de către subconștient, dispar.

4. Tehnică să scapi de un obicei distructiv.

Ia o poziție comodă, relaxează-ți corpul și stai nemișcat. Intră într-o stare de somnolență și spune-ți încet, iar și iar, ca și cum ai fredona un cântec de leagăn: ” M-am eliberat total de acest obicei. În mintea mea dețin controlul, armonia și pacea. ” Repetă încet, lent și cu dragoste timp de 5- 10 minute, nopate și zi. De fiecare dată când repeți cuvintele, valoarea lor emoțională devine mai mare. Când nevoia te împinge să repeți obiceiul negativ, reia formula de mai sus cu voce tare. Astfel, determini subconștientul să accepte ideea, urmând vindecarea.

Noua ta idee trebuie simțită subiectiv ca fiind îndeplinită, nu în viitor, ci acum.

Cel mai bun moment pentru a influența subconștientul este înainte de somn. Motivul ține de faptul că subconștientul este deschis în cea mai mare parte înainte de a adormi și imediat ce te trezești. Atunci când vizualizezi realitatea dorinței împlinite și simți bucuria împlinirii, subconștientul determină concretizarea dorinței.

În fiecre dimineață când te trezești, depune sentimente de prosperitate, succes, bogăție și pace. Insistă asupra acestor concepte. Ocupă-ți mintea cu ele cât de des posibil. Gândurile constructive își vor găsi cale către subconștientul tău și vor genera abundență și prosperitate.

6 Tehnici și afirmații pentru aflarea raspunsurilor. Puterea subconștientului în vindecare și prosperitate- Joseph Murphy

Cea mai rapidă metodă prin care determini bogățiile să te ocolească este criticarea și invidia celor care o duc mai bine decât tine. Susținerea gândurilor ce au la bază invidia are efecte devastatoare pentru că te pune într-o poziție extrem de negativă. Prin urmare, bogățiile se îndepărtează de tine, în loc să vină către tine. În acest caz, trebuie să spui: ” Ce minunat! Mă bucur pentru prosperitatea acestui om. Îi doresc bogății tot mai multe!”

5. Tehnică pentru multiplicarea banilor, abundenței, prosperității.

Folosește următoarele afirmații de mai multe ori pe zi: ” Îmi plac banii, îi iubesc, îi folosesc înțelept, constructiv și judicios. Banii circulă prin viața mea în mod constant. Îi eliberez cu bucurie și ei se întorc la mine înzecit, într-o manieră minunată. Sunt buni și foarte buni. Banii curg spre mine în valuri. Îi folosesc doar pentru a face bine și sunt recunoscător pentru lucrurile bune ce mi se întâmplă și pentru bogățiile minții mele.”

Ai mereu grijă să te bucuri de prosperitatea celuillat.

Banii obținuți prin fraudă, de obicei, dispar repede. Atunci când furăm de la cineva, furăm de la noi, pentru că adoptăm o mentalitate bazată pe lipsuri și limitări.

6. Tehnică pentru a primi îndrumarea referitoare la orice subiect.

6 Tehnici și afirmații pentru aflarea raspunsurilor. Puterea subconștientului în vindecare și prosperitate- Joseph Murphy

Liniștește-ți mintea și relaxează-ți corpul. Mobilizează-ți atenția, concentrează-ți gândurile asupra soluției problemei tale. Gândește-te cât de fericit te-ar face soluția perfectă. Simte sentimentul pe care l-ai avea dacă ai găsi răspunsul perfect acum. Lasă mintea să se joace cu această stare într-o manieră relaxată, apoi poți adormi. Când te trezești și nu ai răspunsul, ocupă-ți timpul cu altceva. Probabil că atunci când vei fi ocupat cu altceva, răspunsul îți va apărea pe neașteptate în minte.

Subconștientul îți va răspunde întotdeauna, dacă ai încredere în el.

7. Tehnică pentru atragerea bărbatului ideal.

Este o tehnică excelentă. Așează-te într-un fotoliu, închide ochii, relaxează-ți corpul, intră într-o stare de tăcere, rămâi pasivă și totodată receptivă. Adresează-te subconștientului și spune-i: ” Atrag acum în viața mea un bărbat care este sincer, corect, loial, fidel, liniștit, bucuros și prosper. Aceste calități pe care le admir se cufundă în subconștientul meu și, insistând asupra lor, ele devin parte din mine și prind formă în mintea mea.

Știu că există o lege irezistibilă a atracției și că voi atrage un bărbat care corespunde credințelor mele subconștiente. Atrag ceea ce simt că este adevărat în subconștientul meu.

Știu că pot contribui la pacea și fericirea lui. Acest bărbat îmi iubește idealurile și eu pe ale sale. Nu dorește să mă schimbe, și nici eu pe el. Există dragoste reciprocă, libertate și respect.„

Exersează acest proces, imprimându-ți informațiile în subconștient. Apoi, vei avea bucuria de a atrage un bărbat care deține calitățile și caracteristicile asupra cărora ai insistat mental.