Skip to content

La mulți Ani – Binecuvântare și excelență (The Most Important 1)

  • by
la multi ani

2022-La mulți Ani – Binecuvântare și excelență

Mai avem încă puțin până a ne transfera într-o nouă lumină, al noului an- 2022 ! Un an al armonizării relațiilor.

După cum se știe, anul 2022 este Anul Tigrului de Apă, și după cum Tigrul este o fiară nobilă , dar temperată, acest an va aduce mari realizări și va fi favorabil pentru atingerea noilor obiective.

În sumă, anul 2022 reprezintă cifra 6. Iar anul lui 6 reprezintă anul familiei, anul interesului pentru cel de lângă tine. Va fi un an care ne va conecta la vibrația iubirii și va duce viața într-o stare de echilibru.

Anul 2022 vine cu multe promisiuni, de aceea vă doresc să aveți o întâlnire luxoasă cu acest an, pozitivă și plină de speranță. Am fost prea încercați și provocați, dezamăgiți de anul 2021, de aceea vă doresc ca în anul viitor să mergeți doar înainte, fără ca să priviți în urmă, să trăiți doar cu învățămintele din trecut, dar cu visele din viitor.

În 2022 vă doresc tuturor să explodați din punct de vedere financiar și să beneficiați de atingerea regelui Midas. Să întâlniți doar oportunități excelente, care vă vor lansa doar spre reușite și vă vor programa pentru cele mai frumoase rezultate.

2022-La mulți Ani
În 2022 vă doresc ca în viețile voastre să pătrundă miracole, care vă vor imprima zâmbetul în inimi.

Vă doresc să valsați cu îndrăzneală în noul an și să vă bucurați de fiecare clipă de parcă ar fi ultima. Să găsiți satisfacție în tot ce veți face și să trăiți plăcerea la nivelul de 5 stele.

2022 să vă îndrume pe drumul vieții cu grație și demnitate și să țineți alături cheia sincerității și modestiei.

Să trăiți prezentul simțind adevărata putere a momentului actual, iar fiecare experiență trecută să vă fie un profesor valoros. Tot ceea ce ați făcut, sau mai trebuie să faceți, să vi se armonizeze cu ceea ce sunteți.

Și după cum anul 2022 este un an al familiei, vă doresc ca iubirea să fie mereu la dispoziția voastră. Să radiați bunătate și să onorați schimbările care vor interveni.

Vă doresc ca anul 2022 să vă aducă cele mai frumoase binecuvântări și să fiți recunoscători pentru ele, avansând spre dorințele voastre. Să profitați de orice posibilitate și să vă depășiți limitele.

Să fiți schimbarea pe care v-o doriți, scuturându-vă aripile de praf și înaintând cu perseverență și mișcări îndrăznețe. Să excelați în tot ce veți face și să dăruiți lumii ce aveți mai bun în voi.

În 2022 vă doresc să găsiți timpul necesar pentru a exista pur și simplu, știu că a fost dificil în 2021, trăind Raiul pe Pământ și privind lumea cu strălucire în ochi.

În fiecare dimineață, da chiar în fiecare , să vă treziți cu determinare și să mergeți la culcare cu satisfacție pentru cele realizate.

Începeți să trăiți viața ca pe un joc pe care trebuie neapărat să-l jucați, dar doar de pe poziția de învingător.

La mulți Ani și un 2022 împlinit, ușurat, fericit și binecuvântat!!!

Imagine: www.pixabay.com