Skip to content

Karma semnelor zodiacale (The Most Important 1)

karma semnelor zodiacale

Continuare articolului Karma semnelor zodiacale

Karma semnelor zodiacale: Balanța

Face parte din învățarea ta din această viață să prețuiești viețile celor din jur și să câștigi experiență, pe lângă faptul că îți înmoaie spiritul competitiv, ceea ce te obligă întotdeauna să te epuizezi inutil. Te implici constant în competiții din prostie și uneori îți faci chiar dușmani in cauza asta.

Șansele sunt că în alte vieți ai ocupat o poziție de conducere foarte importantă, cu multă responsabilitate. Trebuia să iei deciziile corecte într-un timp scurt și să evaluezi foarte serios faptele. Opiniile tale, desigur, au fost întotdeauna acceptate și respectate. Dar ai trăit foarte singur, întotdeauna izolat și te-ai bazat doar pe tine. De aceea în această viață ai tendința spre egoism.

Acum misiunea ta este să înveți să asculți și să înțelegi că nu ai întotdeauna dreptate. Acceptarea opiniilor altora este fundamentală pentru creșterea și echilibrul interior. Va veni mai multă pace când vei înțelege că este necesar să respectați pe toată lumea. Mai mult echilibru și armonie vor veni pe măsură ce îți dezvolți înțelegerea. Amintește-ți întotdeauna că deschiderea ușilor minții tale pentru a permite ideilor altora este foarte importantă pentru îndeplinirea misiunii pe care o ai. Ori de câte ori poți, fă tot ce poți pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Karma semnelor zodiacale: Scorpionul

Trebuie să lași toate lucrurile materiale deoparte puțin mai mult, pentru că de multe ori îi pui prea multă valoare și ajungi să uiți să ai grijă de minte. Astfel, fericirea ta este compromisă, deoarece bucuria nu se găsește în lucrurile materiale. Ești în căutarea fericirii, dar până nu vei deveni mai deconectat de valorile materiale, nu vei găsi calea spre echilibru și armonie.

În viețile anterioare ai fost probabil o persoană foarte bogată cu multă responsabilitate și brusc ai pierdut totul. Pe lângă lucrurile materiale, i-ai pierdut și pe cei dragi, probabil întreaga ta familie. Aceste situații ți-au adus o mulțime de revoltă și durere care, chiar și astăzi, sunt greu de acceptat. Orice transformare care are loc în viața ta te sperie adesea.

Karma semnelor zodiacale

Misiunea ta este să înveți să dai mai mult din ceea ce este al tău, dar trebuie să o faci cu inima deschisă și să nu o iei ca un sacrificiu. Trebuie să prețuiești mai mult ceea ce dai decât ceea ce câștigi. Sărbătorește-ți realizările și încearcă să folosești înfrângerile pentru a te întări și a înfrunta noi provocări.

Mai mult, ar trebui să înțelegi că schimbările sunt necesare în viața fiecăruia și că acestea provoacă tristețe și suferință doar atunci când refuzi să mergi o dată cu fluxul vieții. Fii mai flexibil și vei descoperi că orice se întâmplă te va face o persoană mai bună și mult mai fericită. Găsirea echilibrului și a liniștii mintii depinde de tine.

Karma semnelor zodiacale: Săgetător

Trebuie să-ți stăpânești puțin mai mult latura rațională și să îți deschizi ușile inimii către intuiție, sensibilitate și creativitate, care te pot ajuta în călătoria ta de a căuta liniștea sufletească. Nu fii prea încăpățânat sau sensibil, deschide-ți mintea și mai mult la noutate, descoperiți orizonturi diferite, extinde-ți lumea.

În alte vieți, erai o persoană foarte indecisă, care prefera să nu stea în fața vreunui ideal sau a oricui, luând întotdeauna poziția „neutră”. Ai vrut să fii bun cu toată lumea și să eviți problemele și confuzia. Ți-a împiedicat cunoașterea de sine și simțul adevărului.

Misiunea ta este să cauți adevărul, să îți risipești îndoielile nu numai prin latura rațională, ci și cu lucrurile pe care ți le aduce lumea. Căutarea adevărului este întotdeauna o sarcină la care nu poți renunța pentru a găsi pacea și armonia pe care le cauți.

Află mai multe despre tine, explorează totul din interior, fără teama răspunsurilor pe care le vei găsi acolo și fără a judeca. Lasă tradițiile deoparte, inovează, rupe tabuurile și investește și mai mult în noutăți. Desigur, este nevoie de mai multă muncă decât să înțelegi și să accepți orice ți se impune, dar ai nevoie de ea pentru a găsi mai mult sens în viața ta.

Zodia Capricorn -Karma semnelor zodiacale

Prea des încerci să-ți ascunzi adevărata personalitate, iar consecințele sunt sentimente care te pun într-o stare proastă, precum melancolie și depresie. Cel mai rău este că încerci să ascunzi cine ești cu adevărat și chiar de tine, pentru că ți-e frică de ceea ce vei găsi. Pentru a combate acest lucru, trebuie să treci prin multe situații diferite și să înveți cum să le faci față.

În viețile anterioare, este posibil să fi trăit exclusiv pentru alți oameni și să-ți pese puțin de tine. Ai fost un fel de consilier sau medic, care lucra cu suferința și durerea altora. Ai făcut totul pentru a găsi soluții și a reduce angoasa și suferința celor care te căutau. Misiunea ta în această viață este să renunți la acele amintiri pe care le ai în inimă și să înțelegi că poți să dai dragoste celor din jur doar atunci când înveți să te iubești mai întâi.

Caută cunoștințe în lucrurile simple din viață și încearcă să te deschizi mai mult și să lași deoparte obsesia de a fi întotdeauna izolat. Dezvoltarea spiritului tău de autoritate, putere și utilitate face parte din misiunea ta și se va întâmpla doar în viața ta profesională. Fii mai pragmatic pentru a obține echilibru și armonie.

Trăiește mai mult în lumea reală, unde există oameni adevărați care vor să se lege cu tine. Lasă-i să vină în viața ta. Aproape toată lumea are nevoie de compania altora pentru a găsi adevărata fericire.

Vărsător- Karma semnelor zodiacale

Trebuie să fii mai conștient că nu trăiești singur și că este necesar să te alături unui grup și să lupți pentru nevoile acestuia și pentru binele comunității. Uneori acționezi cu un anumit egoism, care îți poate împiedica creșterea și îți poate tulbura echilibrul. Deseori îți dorești să-ți impui voința cu orice preț pentru ca lucrurile să meargă așa cum vrei tu.

În alte vieți, probabil că făceai parte dintr-o familie foarte umilă, disprețuită de societate, care a trebuit să respecte ordinele primite. Te-a făcut să simți o răzbunare care se reflectă pe viața ta actuală, făcându-te deseori prea șef și împingând oamenii departe de tine.

Misiunea ta este să înțelegi și să investești mai mult în cauze umanitare, pe lângă descoperirea și evaluarea nevoilor celor care trăiesc în jurul tău. Este important să lăsăm deoparte competiția eternă care trăiește cu tot și cu toată lumea, deoarece acest lucru aduce adesea doar tristețe. Nu încerca să îți impui puterea și autoritatea.

Amintește-ți că nu toată lumea este responsabilă pentru problemele tale și că ai nevoie de ajutor pentru a fi mai fericit. Încearcă să atragi oamenii în loc să încerci să îi alungi și nu încerca să câștigi întotdeauna, pentru că nimeni nu are adevărul absolut. Știi să cedezi atunci când simți că greșești și învață să prețuiești opiniile altora pentru a găsi mai multă bucurie și pace.

Zodia Pești -Karma semnelor zodiacale

Ai tendința de a-ți lăsa gândirea critică să depășească toate limitele. Trăiești judecând oamenii prea mult și ai picioarele pe pământ, lăsând întotdeauna latura rațională să prevaleze. Ai încredere doar în ceea ce poți dovedi și nu iei în serios lucrurile care nu par a fi de ajutor. Adesea să ierți este prea dificil pentru personalitatea ta, care analizează și critică foarte mult.

În alte vieți, este probabil că ai ocupat o funcție importantă cu multă responsabilitate, dar fără lider, și ai fost responsabil pentru lucruri importante. Cu toate acestea, ai fost obligat să-ți ascunzi opiniile și asta ți-a adus multă durere și furie. Ai fost revoltat să nu ai aceleași privilegii ca ceilalți și să trebuiască să păstrezi întotdeauna puținul care rămăsese destinat celor mai slabi.

Misiunea ta este de a-ți direcționa perfecționismul și marea percepție a lucrurilor către frumusețile vieții și lucrările prezente în natură. Numai învățând să observi și să prețuiești simplitatea, vei găsi mai multă fericire. De asemenea, este necesar să lupți împotriva perfecționismului și acestei manii de a dori ca totul să fie întotdeauna perfect.

Cultivarea și mai mult a spiritului de solidaritate și înțelegere face parte, de asemenea, din sarcina ta în această viață, pe lângă încercarea de a-ți dezvolta latura spirituală, de a-ți asculta mai mult intuiția și de a-ți îmbunătăți sensibilitatea. Detașează-te de lucrurile materiale puțin mai mult și apreciază ce este înăuntrul tău. Abia atunci poți fi mai fericit.

Te-ar putea interesa și:

Karma și Reîncarnarea- alt secret ascuns 

Îngerii protectori ai semnelor zodiacale

Imagine:www.pixabay.com

Comments are closed.